آموزش پخت خوراک کدو و بادمجان

آموزش پخت خوراک کدو و بادمجان

تهیه یک غذای راحت با پختی آسان و سریع و همچنین با استفاده از مواد گیاهی و مفید می تواند در این زندگی شلوغ روزمره کمک زیادی به ما بکند و هم مواد مورد نیاز بدن و انرژی لازم را برای انجام کارهای روزانه به بدن ما برساند. در این مطلب به بیان دستور پخت غذایی با استفاده از کدو و بادمجان می پردازیم.

آشپزی آسان , آشپزی ایرانی , آشپزی غذای محلی , آشپزی محلی

آموزش پخت خوراک کدو و بادمجان

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

نیم کیلو کدو سبز

نیم کیلو بادمجان

۲۵۰ گرم گوشت خورشتی پخته

یک دوم پیمانه نخود فرنگی

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار کافی

پودر زعفران به مقدار کافی

یک دوم پیمانه آب

روغن به مقدار کافی

یک دوم پیمانه ذرت

دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دو عدد پیاز در اندازه متوسط

یک چهارم پیمانه غوره

طرز تهیه:

در ابتدا پوست کدو و بادمجان را کنده و حلقه ای خرد می کنیم. به مدت ۵ دقیقه در آب نمک بخوابانید و سپس خشک کرده و در روغن سرخ کنید. گوشت پخته را با پیاز سرخ شده ، زردچوبه و نمک و رب و فلفل تفت می دهیم. کدو و بادمجان سرخ شده را روی گوشت می چینیم و غوره و نخود فرنگی نیم پز و ذرت را اضافه می کنیم. زعفران با دارچین را به خوراک مخلوط شده اضافه میکنیم و آب را به آن اضافه کرده و میگذاریم روی شعله ملایم گاز تا جا بیفتد.

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.