آموزش پخت میرزا قاسمی با کدو سبز

آموزش پخت میرزا قاسمی با کدو سبز

در این مطلب به آموزش پخت میرزا قاسمی با کدو سبز میپردازیم که با توضیحات داده شده به سادگی میتوانید در خانه آن را درست کنید. همچنین مواد اولیه آن به سادگی در دسترس بوده و ارزان قیمت نیز هستند.

آموزش پخت میرزا قاسمی با کدو سبز

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

۵-۶ عدد کدوی خورشتی

۶ حبه سیر

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

۳-۴ عدد گوجه فرنگی

۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

پوست کدو ها را کنده و با آب کم می پزیم. سپس له میکنیم. سیر را در آب معمولی خیس میکنیم تا پوست آن راحت جدا شود. آن را خرد کرده و با روغن و نمک و زردچوبه در یک تابه تفت می دهیم. کدوی له شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و میگذاریم کمی سرخ شود. سپس گوجه فرنگی را پوست کنده و به همراه فلفل و دارچین به مواد دیگر اضافه و مخلوط میکنیم. در آخر هم تخم مرغ را روی غذا باز کرده و میگذاریم خودش را بگیرد.

 

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.