آموزش پخت کدو سبز شکم پر پنیری

آموزش پخت کدو سبز شکم پر پنیری

ترکیبی از مواد اولیه مختلف و در دسترس می تواند راه حلی برای ایجاد غذاهای جدید و متفاوت از نظر طعم و ظاهر باشد. از تجربه طعم های جدید نترسید و سعی کنید آن ها را امتحان کنید. در این مطلب آموزش پخت کدو سبز شکم پر پنیری رو برای شما آماده کردم که امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید.

آموزش پخت کدو سبز شکم پر پنیری

موزش پخت کدو سبز شکم پر پنیری ,  غذای سنتی و مدرن , غذای گیاهی و گوشتی

مواد لازم برای ۴ نفر:

۴ عدد کدو سبز بزرگ

یک عدد پیاز

۲۰۰ گرم گوشت خورشتی

یک حبه سیر

۲ عدد گوجه قرنگی پوره شده

یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

مقداری سبزی معطر

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

۵۰ گرم پنیر فتا

پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ابتدا گوشت را با مقداری آب و اضافه کردن سیر و پیاز می پزیم. می توان از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کرد. و در صورت لزوم میتوان قارچ را نیز جایگزین گوشت کرد. کدو سبز ها را از وسط به دو نیم برش کنید و داخل آن را خالی کنید. کف ظرف نشکنی را چرب کرده و سپس کدو ها را نیز چرب می کنیم و در ظرف قرار می دهیم. کدو ها را طوری در ظرف بگذارید که طرف پوست آن رو به بالا باشد. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شده و آب آن تبخیر شود. پیاز را تفت داده و سپس گوشت و سیر رنده شده و کدوی ریز شده را به آن اضافه میکنیم. ادویه و رب گوجه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم. پوره گوجه فرنگی و سبزی معطر را نیز اضافه میکنیم. روی گاز گذاشته و میگذاریم تا به جوش آمده و آب آن تبخیر شود سپس پنیر فتا و ۲ قاشق پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و از روی شعله گاز بر میداریم و صبر میکنیم تا کدوها خنک شود. سپس آن ها را با مایه پر میکنیم و روی آن را با پنیر پیتزا پیتزا می پوشانیم. کدوهای پر شده را درون فر می گذاریم و تا طلایی شدن پنیر صبر میکنیم.

 

 

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.