سم زدایی بدن با سالاد چغندر کلم برگ

سم زدایی بدن با سالاد چغندر کلم برگ , سالاد کلم و چغندر , سالاد فصل , آموزش سالاد کلم , آموزش سالاد فصل , سالاد خوش طعم , سالاد مفید برای زمستان , سالاد فصل زمستان , سالاد کلم و لبو , سالا چغندر و گیشنیز , سالاد اسفناج , سالاد زمستانه

سم زدایی بدن با سالاد چغندر کلم برگ

سبزیجات زیادی هستند که باعث سم زدایی در بدن ما می شوند که این علاوه بر تمام فواید دیگر آنهاست. از آن جمله کلم و چغندر است که به دلیل داشتن خواص ضد سرطانی و ضد التهابی بسیار برای ما مفید هستند. در این مطلب توضیحاتی در مورد سم زدایی بدن با سالاد چغندر کلم برگ برای شما نوشته شده است که امیدواریم مفید واقع شود.

سم زدایی بدن با سالاد چغندر کلم برگ

 

این سالاد خوش طعم و البته زیبا از نظر ظاهری  بسیار مفید بوده و خواص ضد سرطانی داشته و برای پاکسازی و سلامت روده ها نیز بسیار مفید است. چغندر را به دو روش خام یا پخته میتوان صرف نمود که هر دو نوع نیز دارای خواص بسیاری می باشند. علاوه بر این چغندر برای کبد نیز مفید بوده و باعث پاکسازی آن می شود. و برای کم خونی و یبوست نیز مفید است.

کلم که دیگر خوراکی مفید این سالاد می باشد نیز فواید بسیاری دارد که از جمله آن ها میتوان به خاصیت ضد سرطانی آن اشاره کرد. کلم سرشار از ویتامین Cاست و ویتامین B6 و بیوتین که برای تقویت متابولیسم مفید است. کاله نیز که از خانواده کلم است سرشار از آنتی اکسیدان بوده که ضد سرطان است و ویتامین C  B6 و منگنز را نیز در خود دارد.

دیگر عضو مفید این سالاد گیشنیز است که برای کبد و درمان نگرانی و اضطراب مفید است.

مواد لازم:

۳ عدد چغندر درشت پوست کنده و رنده شده

نصف یک عدد کلم برگ ربز خرد شده

۶۰ گرم برگ چغندر یا اسفناج ساقه جدا خرد شده

یک دوم پیمانه گیشنیز تازه ریز خرد شده

یک قاشق سوپ خوری پوست لیمو سنگی رنده شده

مواد لازم برای سس:

۴ قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه

کره تخم آفتابگردان یک سوم پیمانه ( برای تهیه کره تخم آفتابگردان: نصف پیمانه مغز تخمه را با یک قاشق روغن آفتابگردان درون غذاساز میریزیم به مدت ۶ دقیقه یا بیشتر مخلوط کرده تا به شکل کره در بیاید.)

زنجبیل رنده شده تازه یک قاشق سوپ خوری

۴ قاشق سوپ خوری سرکه سیب

طرز تهیه:

چغندر را به میزانی که گفته شد جدا میکنیم و رنده میکنیم. کلم -برگ چغندر و گیشنیز را به اندازه های ذکر شده جدا کرده و ریز میکنیم و همه را در ظرف مناسبی میریزیم.

برای درست کردن سس نیز پوست زنجبیل تازه را کنده و خود آن را رنده می کنیم. زنجبیل را که رنده کردیم با آب لیموی تازه و کره تخم آفتابگردان و سرکه مخلوط میکنیم تا حالت خامه ای به خود بگیرد. در انتها سس را به مخلوط سالاد اضافه میکنیم.

سم زدایی بدن با سالاد چغندر کلم برگ

 

 

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.