نکات کاربردی در آشپزی

نکات کاربردی در آشپزی,آموزش آشپزی

نکات کاربردی در آشپزی

ممکن است در نظر شما آشپزی کاری سخت و غیر ممکن به نظر آید و یا خوب آشپزی کردن را کاری بدانید که تنها آشپزهای حرفه ای از پس آن بر می آیند! ما در اینجا به ذکر نکات کاربردی در آشپزی می پردازیم که شما نیز می توانید در آشپزخانه منزل خود با رعایت آن ها غذای بهتری طبخ کنید و یا از بسیاری مشکلات بکاهید.

نکات کاربردی در آشپزی

۱- قرار ندادن مواد غذایی در تابه در هنگام سرخ کرد به مدت زیاد. چرا که این عمل موجب بخار پز شدن آن ها می شود.

۲- در سرخ کردن مرغ تکه های سینه را از تکه های ران زودتر از روی شعله بردارید. این کار باعث می شود سینه نیز به مانند ران نرم و آبدار پخته شود

۳- برای جلوگیری از به هم چسبیدن نودل ها به هم مقدار کافی آب اضافه کنید و برای یکی دو دقیقه در ابتدا هم بزنید. از اضافه کردن روغن هم اجتناب کنید.

۴- برای آگاهی از داغ شدن روغن تابه به مقدار مناسب کافیست یک قاشق چوبی را درون آن قرار داده و اگر اطراف آن حباب درست شود یعنی حرارت مناسب است.

۵- برای ترد شدن سرخ کردنی ها؛آن ها را  بر روی یک توری قرار دهید و بلافاصله در بشقاب نگذارید.

۶- از یک پاکت می توانید به عنوان قیف برای مواد خشک استفاده کنید.

۷- جهت پوست کندن سیر آن را درون کاسه ای قرار داده و کاسه ی دیگری روی آن بگذارید و تکان دهید.

۸- از چوب غذای چینی برای صاف کردن مواد غذایی درون پیمانه می توان استفاده کرد.

۹- از انبر برش طالبی برای در آوردن دانه های گوجه فرنگی یا سیب استفاده کنید.

۱۰- از یک قوطی کنسرو نیز میتوان جهت برش خمیر به شکل دایره استفاده کرد.

۱۱- برای تمیز کردن غذاهای چسبیده به ظروف شیشه ای میتوان از فویل آلمینیومی مچاله شده استفاده کرد.

۱۲- جهت ریختن مواد غذایی در مخلوط کن از ظرف کاغذی استفاده کنید.

۱۳- جهت خالی کردن داخل توت فرنگی از نی درشت استفاده کنید.

۱۴- در سرخ کردن مواد در روغن زیاد ابتدا آن ها را با انبر نگه دارید تا روغن روی سطح مواد را بپوشاند سپس در روغن رها کنید.

۱۵- جهت صاف کردن آب مرکبات می توان از یک رنده نیز استفاده کرد.

۱۶- در ریختن خمیر پن کیک میتوان از یک بطری خالی سس فشاری نیز استفاده کرد.

۱۷- برای برش دادن بعضی خوراکی های نرم مانند تخم مرغ آب پز یا چیز کیک می توان از نخ دندان غیر معطر استفاده کرد.

۱۸- قبل از پخت کوکو یا کوفته مقداری از آن را در تابه سرخ کنید و طعم آن را بچشید.

 

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.