ویژگی ها و فواید بادام هندی

ویژگی ها و فواید بادام هندی

بادام هندی دانه ای از جنوب شرقی برزیل که در قرن ۱۶ میلادی پرتقالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند.

ویژگی ها و فواید بادام هندی

badam-hendi2

کاشو یا بادام هندی (Cashew) به خاطر طعم خاصش یکی از آجیل های محبوب در بین مردم شده است.

هر ۲۸ گرم از این بادام دارای ۱۵۵ گرم کالری،۱۲ گرم چربی(۲گرم چربی اشباع شده) ۹۰ گرم کربوهیدرات،۵ گرم پروتئین و یک گرم فیبر است.

سرشار از مس بوده و این ماده برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی ، استخوان ها و مفاصل ضروری است.

منیزیم موجود در بادام هندی باعث کاهش فشار خون بالا می شود. زیرا منیزیم از عوامل تنظیم فشار خون می باشد.

منبع خوبی برای ویتامین K است که برای تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن مفید است.

برای استفاده در غذا از بادام هندی آن را در مراحل آخر پخت اضافه میکنند، زیرا در صورت پختن نرم شده و بافتش از هم می پاشد.

مصرف روزانه آن باعث کاهش احتمال سنگ صفرا تا ۲۵ درصد می شود.

بادام هندی باعث جذب بیشتر آهن به بدن می شود و باعث رشد استخوان و بافت پیوندی و تولید منالین می شود.

به دلیل وجود مس در بادام هندی برای از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن مفید است و بدن را از ابتلا به سرطان روده بزرگ دور نگه می دارد.

در بادام هندی پرو آنتوسیانیدین ها که گروهی از فلاونول ها هستند که باعث تقسیم های سلولی از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند یافت می شود.

 

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.